Vill du ha ett marmorbord?

Ett marmorbord är en snygg inredningsdetalj i hemmet. Kanske det är så att du vill ha ett helt nytt, eller så har du ett bord som du helt enkelt behöver ha en ny marmorskiva till? Marmorbord fungerar att ha både i vardagsrum, kök och andra rum så väl som ha ett marmorbord soffbord. Marmor kommer i en mängd olika varianter. Det gör att du kan få en unik marmorskiva till ditt bord. Du som vill ha ett nytt bord med marmor och vill välja sten, form, storlek och tjocklek kan vända dig till Mog Sten Stenskivor. De har inte bara skivor med marmor utan kan även erbjuda granitskivor.

Bord med marmorskiva

Marmorbord är hållbara, så länge du sköter om det på rätt sätt. Det gäller att vara noga med både skötsel och underhåll. Är du det så kommer du ha ett bord som håller i många år. Satsa på ett marmorbord i köket eller ett mindre sidobord. 

Marmorskivor går att skära i den storlek du behöver, samt att det även går att välja hur det ska se ut. Om du vill veta mer om vad du kan få för slags marmorskiva till dina bord där hemma, så kan du besöka Mog Sten Stenskivor. De har hundratals olika typer av sten som du kan välja mellan. Det både när det kommer till marmorskivor och granitskivor. 

​​​​På deras sida kan du även läsa mer om hur du på allra bästa sätt kan sköta om marmorstenen, så att den håller i många, långa år framöver.