Behöver du golvskyddstejp?

Golvskyddstejp kan även kallas för industritejp. Denna typ av tejp är perfekt för en mängd olika saker. Det går att tejpa runt saker, som isolering, till exempel elektronik eller ventilation. Du kan använda dig av golvskyddstejp för att markera pallplatser på golvet, så slipper du att använda dig av målade linjer. 

Du som är på jakt efter tejp för golv eller industritejp, du hittar det hos Skandi​​atape. Hos dem finns det en mängd olika typer av tejp, som är tillverkade i PVC. Det gör att de fäster på olika sorters underlag. De tejper som de erbjuder är tåliga, vilket gör att de klarar av det mesta. Det innebär att de tål temperaturskillnader, utsättas för kemikalier eller vatten och så vidare. Du hittar denna typ av tejp för golvskydd i olika storlekar och anpassade för olika ändamål.

Tejp för olika sorters golv

Hos Skandiatape finns det bland annat en golvtejp, som är en vit skyddstejp i miljövänlig polyetenfilm. Den går att använda på alla sorters golv, även trägolv. Den lämnar inga limrester samt att den är UV-tåligt, resistent mot vatten samt att den tål även frost. Andra sorters industritejp hos detta företag är mjuk PVC, varningstejp, 

Byggtejp, golvmarkeringstejp, blästringstejp och mycket mer. Detta företag har också enkelhäftande tejp så till exempel aluminiumtejp, eltejp, gaffatejp, maskeringstejp, packtejp och rivtejp. Du kan även välja deras dubbelhäftande tejp i form av transfertejp eller klichéhäfta. 

Bland deras gäng övriga produkter hittar du bland annat avspärrningsband, etiketter, halkskydd, tejphållare och mycket annat. Vill du veta mer om deras produkter så kan du med all fördel besöka dem på deras hemsida.